Webinar: Onboarding en reboarding in "het nieuwe normaal"


Een goede onboarding is en blijft een hot topic voor HR. Het is nu zelfs nog ingewikkelder geworden omdat we sinds de coronacrisis veel meer op afstand van elkaar werken. Maar het blijft een cruciaal onderdeel van de Employee Journey.

In deze webinar geven we tips voor een succesvolle onboarding op afstand. Vul het formulier in om de on-demand webinar te bekijken.

AANMELDEN

BEKIJK ON DEMAND - Webinar: Onboarding en reboarding in "het nieuwe normaal"

Naast onboarding is sinds de crisis ook "reboarding" een term die je steeds vaker hoort. Dat is het proces waarin je medewerkers begeleidt in de transitie naar die nieuwe realiteit, het "nieuwe normaal".

Gaan we weer terug naar kantoor of is thuiswerken de nieuwe norm? En hoe ziet dat er dan uit? Meld je aan voor de webinar om hier meer over te leren.

In deze webinar behandelen we de volgende vragen:
- Wat zijn de belangrijkste onboarding uitdagingen?
- Hoe zorg je voor een succesvolle onboarding op afstand?
- Waar moet je op letten bij reboarding?
- Welke tools & technologie kunnen je daarbij helpen?

Duur: 45 minutes
Taal: Nederlands

Talentsoft, partner van uw digitale transformatie

Door te kiezen voor oplossingen van Talentsoft kan uw bedrijf profiteren van continue ondersteuning van onze teams, maar ook van de expertise en ondersteuning van een volledig ecosysteem.

Talentsoft stelt gegevensbescherming op de voorgrond en drukt zijn stempel op de Europese markt. Talentsoft werkt nu samen met meerdere providers van software-oplossingen of aanvullende modules voor zijn personeelsinformatiesysteem. De gebruikers worden samengebracht in een gemeenschap om best practices en strategieën uit te wisselen en er worden regelmatig evenementen georganiseerd om nieuwe trends en technologieën te analyseren…

Het is aan u: profiteer van onze knowhow om uw digitale transformatie mogelijk te maken en te versnellen!


Contact