[Webinar] De nummer 1 HR uitdaging deze zomer: hoe motiveer je medewerkers op afstand?

Donderdag 28 mei om 10.00 uur

AANMELDEN

Meld je aan voor de webinar!

De mentale gezondheid van medewerkers heeft het zwaar te verduren. Veel mensen hebben moeite om hun werk en persoonlijke leven in balans te houden en raken de motivatie kwijt. Normaal gesproken zouden vakanties wat verlichting kunnen brengen, maar daarover is ook veel onzekerheid dit jaar. En wie weet hoe lang we nog in een 1,5 meter-economie moeten leven?

Met de zomer voor de deur kan het lastig zijn om mensen gemotiveerd te houden. Daarom geven we in deze webinar praktische tips om de “LAT-relatie” met je werknemers gezond maar vooral ook leuk te houden deze zomer. 

O.a. de volgende punten zullen aan bod komen:
- ‘Leren’ stimuleren
- Focus op welzijn in plaats van performance
- De kracht van het team
- Gebruik van technologie

Talentsoft, partner van uw digitale transformatie

Door te kiezen voor oplossingen van Talentsoft kan uw bedrijf profiteren van continue ondersteuning van onze teams, maar ook van de expertise en ondersteuning van een volledig ecosysteem.

Talentsoft stelt gegevensbescherming op de voorgrond en drukt zijn stempel op de Europese markt. Talentsoft werkt nu samen met meerdere providers van software-oplossingen of aanvullende modules voor zijn personeelsinformatiesysteem. De gebruikers worden samengebracht in een gemeenschap om best practices en strategieën uit te wisselen en er worden regelmatig evenementen georganiseerd om nieuwe trends en technologieën te analyseren…

Het is aan u: profiteer van onze knowhow om uw digitale transformatie mogelijk te maken en te versnellen!

GRATIS DEMO