[WEBINAR] HR Trends 2020

2020 is lang en breed begonnen en brengt nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee. In deze webinar bespreken we de belangrijkste HR Trends en laten we zien wat dat betekent voor jouw organisatie. Aan de hand van deze trends laten we zien hoe je HR technologie kunt inzetten om de uitdagingen aan te gaan.

Vul het formulier in om de webinar te bekijken

AANMELDEN

WEBINAR - On Demand

HR Trends 2020

In deze webinar vertelt Neelie Verlinden, HR Tech Specialist, wat de belangrijkste HR trends zijn van dit nieuwe decennium. We zien nu meer manieren van werken dan ooit tevoren, vooral in internationale bedrijven:
  • werken op afstand
  • virtuele werkomgevingen
  • cross-functionele "project" teams, etc.
Daarnaast wordt het re-skillen van medewerkers dit jaar belangrijker dan ooit. Recent onderzoek laat zien dat vier miljoen mensen, oftewel de helft van de Nederlandse beroepsbevolking, met name de digitale skills moet verbeteren.Om dit in goede banen te leiden is de rol van HR hierin cruciaal. Maar hoe vertaalt dat zich in de praktijk? Onze product consultant, Rainier Gfeller, laat zien hoe HR tools & technologie hierop in spelen. 


Talentsoft, partner van uw digitale transformatie

Door te kiezen voor oplossingen van Talentsoft kan uw bedrijf profiteren van continue ondersteuning van onze teams, maar ook van de expertise en ondersteuning van een volledig ecosysteem.

Talentsoft stelt gegevensbescherming op de voorgrond en drukt zijn stempel op de Europese markt. Talentsoft werkt nu samen met meerdere providers van software-oplossingen of aanvullende modules voor zijn personeelsinformatiesysteem. De gebruikers worden samengebracht in een gemeenschap om best practices en strategieën uit te wisselen en er worden regelmatig evenementen georganiseerd om nieuwe trends en technologieën te analyseren…

Het is aan u: profiteer van onze knowhow om uw digitale transformatie mogelijk te maken en te versnellen!


Contact